Vul hier je gegevens in voor een telefonisch consult

Telefonisch consult aanvragen

Je ontvangt binnen 24 uur een reactie


Kom in contact met een Speedbooks SBR specialist

CONTACT AANVRAGEN

Greyt Nederland. Copyrights ® 2018

Over Greyt

De voordelen van Greyt voor je SBR inrichting

Eenvoudig deponeren via SBR 

met Speedbooks  

Officiële Speedbooks partner

Wij werken al meer dan 5 jaar samen met Speedbooks. Als CFO's hebben wij jarenlange ervaring met rapporteren én wij zijn dé Speedbooks specialisten. The best of both worlds.

Volledige controle

Door zelf te deponeren via Speedbooks heb je volledige controle over alle informatie die je publiceert. Zo blijf je baas in eigen huis.

Eenmalige investering

Samen richten wij de SBR module in. Deze inrichting kun jij vervolgens elk jaar opnieuw gebruiken. Dat scheelt enorm in de kosten. 

Zo simpel is het.

Binnen 1 dag ingericht

Eén van onze SBR specialisten komt bij jou langs. De inrichting duurt meestal een dagdeel tot max. een volledig dag. That's it!

Wie zijn wij?

Greyt is een team van 25+ ervaren CFO’s, controllers en BI vakspecialisten. Wij bieden MKB en groeiondernemingen de beste financiële branche expertise aan, voor een lage prijs en op een flexibele manier. Wij  maken ervaren CFO's toegankelijk voor iedereen.

Wij zijn geen consultants maar doeners. Onze CFO's en controllers werken mee binnen de organisatie en zorgen voor rust, overzicht en structuur. Of het nu gaat om management rapportages, het aansturen van de financiële afdeling of het begeleiden van een overname. Greyt doet het allemaal.


Samenwerking met Speedbooks

Onze CFO's en controllers weten alles af van rapporteren, management rapporten en Speedbooks. Om die reden zijn wij vijf jaar geleden de samenwerking met Speedbooks aangegaan. Als officiële implementatie partner richten wij Speedbooks in voor nieuwe Speedbooks gebruikers en richten wij verschillende modules, waaronder SBR, in voor bestaande Speedbooks gebruikers.


Greyt in cijfers

5

Met de handige SBR module van Speedbooks kan je zelf je jaarrekening deponeren via SBR. Dit vereist een éénmalige inrichting.

Eenvoudig deponeren via SBR

Met Speedbooks


Hoe werkt SBR deponeren via Speedbooks?

1

Onze SBR specialisten richten éénmalig de SBR module voor en/of samen met jou in.

2

Wij laten jou zien hoe het werkt zodat je zelf controle hebt over de informatie die je publiceert.

3

Je kunt voortaan helemaal zelf deponeren via Speedbooks, met groot gemak!

Onze SBR specialisten verzorgen deze inrichting binnen één werkdag. 

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend telefonisch consult waarin wij de nodige vragen stellen voor een implementatie- en prijsindicatie.

SBR gedeeltelijk of volledig uitbesteden?

Wil je een gedeelte van, of de gehele SBR inrichting liever aan één van onze specialisten overlaten? Wij regelen het voor je. Onze SBR specialisten kunnen alles voor je uitvoeren, van implementatie tot verwerking. Zo hoef jij je niet meer druk te maken om de verplichtingen.

Laat je gegevens achter via het formulier en wij nemen hierover contact met je op. 

25+

500+

Jaar Speedbooks implementatie partner

Greyt CFO's & Controllers

Succesvolle Speedbooks implementaties & projecten

Fix the following errors:
Hide